Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Cercetatorii atrag atentia ca numarul ingrijorator de romani cu boli respiratorii (faringita, laringita, rinita, viroze respiratorii etc.) ar putea fi cauzat de folosirea necorespunzatoare a instalatiilor de climatizare.

    Dezinfectarea (igienizarea) unui aparat de aer conditionat presupune indepartarea depunerilor urat mirositoare din unitatea interioara. In timpul functionarii, particule fine de praf, fum de tigara sau microorganisme se depun pe radiatorul unitatii interioare si impreuna cu umiditatea ridicata produc un miros puternic de mucegai.

    Pentru indepartarea impuritatilor, unitatea interna se spala partial sau total. In unele cazuri este necesara demontarea unitatii interne. La final se aplica un spray dezinfectant care distruge bacteriile din aparat.

    Pneumonia mortala: Cercetarile au mai demonstrat ca instalatiile de climatizare pot provoca boli cu final letal, asa cum este pneumonia provocata de bacteria Legionella. Pe plan mondial s-au inregistrat numeroase cazuri de decese umane din cauza contaminarii cu Legionella pneumophilia.

    Se impun, cu necesitate, dezinfectia si igienizarea periodica a instalatiilor de aer conditionat si climatizare. Putem preveni boli grave executand dezinfectia echipamentului de climatizare.

    Cum procedam?

    -primul pas este decuplarea echipamentului de la sistemul de electricitate;

    -se ridica capacul frontal si se scot filtrele. Se spala sub jet puternic de apa, se pulverizeaza cu dezinfectant profesional si se lasa la uscat;

    -revenim la unitatea interioara de pe perete. Se pulverizeaza dezinfectantul profesional de-a lungul liniei elementilor radiatorului;

    -se lasa aproximativ 10 minute, timp in care se usuca si filtrele. Picaturile de solutie dezinfectata vor fi eliminate prin furtunul de drenare;

    -se pun filtrele inapoi, se cupleaza echipamentul la reteaua de energie electrica si se poate porni.

    Operatiunea dureaza maxim 10 minute, va scuteste de o serie de eventuale probleme medicale si costa putin. Recomandam efectuarea operatiunilor de dezinfectie minim o data la 6 luni (primavara si toamna).

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro