Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Puricele este o insecta parazita de mici dimensiuni, de culoare cafeniu-inchis, avand membrele posterioare adaptate pentru sarit. Acesta se hraneste prin hematofagie, din sangele supt al mamiferelor si pasarilor, dupa ce patrunde prin piele si injecteaza in corpul gazdei un lichid anti-coagulant (in vederea impiedicarii sangelui sa se colaguleze). O piscatura de purice poate provoca iritatii acute, infectii si conduce la transferul de alti paraziti, cum ar fi tenia.

    Puricii sunt, de cele mai multe ori, transmisi oamenilor sau introdusi in cladiri de caini si pisici, putand provoca in timp infestari de proportii. Infestarile cu purici presupun mai multe tipuri de masuri care sa conduca la exterminarea acestora. Abordarea unilaterala, in sensul tratarii doar animalului de companie, nu este suficienta si nici eficienta pentru a scapa purici. Un control eficient ar trebui sa cuprinda atat metode chimice, cat si naturale, avandu-se in vedere atat animalele de companie, interiorul, cat si exteriorul locuintei.

    Apeland la noi, va putem ajuta sa eliminati problema si sa mentineti controlul asupra acestor insecte atat de deranjante. Pentru ca rezultatele sa fie cele scontate, este nevoie sa colaborati si sa ne urmati sfaturile.

   Va recomandam sa aspirati cat mai bine covoarele, mai ales in zonele putin circulate, sa spalati podelele si toate lenjeriile. Dupa aceea, noi vom putea sa intervenim cu un tratament impotriva acestor insecte, dar si cu insecticid care sa inhibe dezvoltarea oualor depuse si a larvelor. Pentru a ajuta la prevenirea reinfestarii, trebuie sa mentineti cat mai curata locuinta, aspirand in mod regulat, si sa spalati animalele de companie (caini si pisici), cu un sampon anti-purici.

    Curtea este sarcina cea mai grea, dar trebuie sa fie tratata cu la fel de multa determinare. Daca se neglijeaza un loc in curte, masina, garaj,  exista toate sansele unei reinfestari.

    Pentru a putea garanta succesul interventiei, este recomandat ca actiunea de dezinsectie impotriva puricilor sa aibe loc in 2 etape. In prima etapa, se vor extermina toate insectele vii. A doua etapa este necesara  la un interval de 18-21 zile de la data primei interventii, astfel incat sa se extermine si puii iesiti din ouale ( larvele) depuse pana in momentul primei interventii.

    Prevenirea infestarii cu purici: Gaurile si spatiile inguste, ce pot servi drept locuri de clocire, trebuie astupate. La subsolurile blocurilor recomandam inchiderea gurilor de aerisire cu grilaje prin care nu pot avea acces pisicile. Locul de odihnă al animalelor de casă trebuie curatat si dezinfectat regulat, mai ales daca animalele au voie sa iasa afara. Pentru asociatiile de proprietari sau casele cu subsoluri prin care se plimba pisici, exista o grija in plus. Daca s-a facut deratizarea, iar rozatoarele au murit in subsol, este neaparat obligatorie curatarea si igienizarea suprafetei. Eventualii soareci si sobolani trebuie neaparat eliminati, deoarece si ei functioneaza ca factori de raspandire a puricilor. Lesurile de sobolani, soareci, pisici sau caini sunt gazda perfecta pentru o colonie de purici. Pastrarea curateniei este o conditie de baza in prevenirea infestarii cu purici.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro