Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Dezinfectia este procesul de igienizare prin care se distrug bacteriile si parazitii. Prin acest procedeu se previne si se combate aparitia si transmisia bolilor si a altor infectii atat la oameni cat si la animale.

   

    Care sunt beneficiile dezinfectiei? Ne protejeaza impotriva germeniilor patogenici care constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Ei reprezinta un focar permanent de boli infectioase si parazitare, ce necesita masuri de prevenire si combatere.

   

    Cand trebuie efectuata dezinfectia? Cel mai sigur si ieftin mod pentru inlaturarea bacteriillor si parazitiilor, respectiv pentru protejarea sanatatii noastre de boli si infectii este sa prevenim. Astfel efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie sunt mai eficiente decat combaterea.

   

    Unde trebuie efectuata dezinfectia? In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie. Dar in special in mijloacele de transport in comun, toalete publice, bazine de apa, ferme zootechnice, unitati de invatamant, spitale, institutii publice, gropi de gunoi, depozite alimentare si unitati de productie.

    Principalele metode de Dezinfectie aplicate de noi sunt:

    * Pulverizarea;

    * Nebulizarea;

    * Termonebulizarea. 

    Impreuna cu dumneavoastra vom alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat.

 

 

    Dezinfectia este de doua feluri:

    Dezinfectia profilactica (preventiva), avand drept ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie focarul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.

    Dezinfectia terapeutica (de combatere), avand drept ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

    Materiale folosite la dezinfectie:

    Virkon

Agentul de dezinfectie a carui substanta activa (derivat de amoniu absolut nou) face parte din a-III-a generatie de quaternali cu o activitate bactericida nedepasita de nici un alt produs pe baza de amoniu, existent pe piata la ora actuala. Puternica activitate bactericida, virucida (HIV si Hepatita B) si fungicida.

    

     Colsept

    Este compatibil cu toti agentii cationici si non-ionogenici. Pe de alta parte, orice combinatie cu produse anionice, cum ar fi sapunuri , trebuie prevenita.

    Recomandat pentru folosirea in: case, sali sportive, dezinfectie si curatare a podelelor, peretilor sau a instrumentelor medicale, spitale, industrii alimentare. Este avizat de Ministerul Sanatatii in conformitate cu normele Uniunii Europene.

    Pinamon

Este recomandat pentru dezinfectie in spitale, policlinici, ambulatorii medicale, hoteluri, localuri publice, a blocurilor de apartamente, a fabricilor, magazinelor, etc. Pentru dezinfectie si curatare a suprafetelor dure, a pardoselilor, a peretilor, diferitelor echipamente.






    Dezinfectie aparate de aer conditionat

    Cercetatorii atrag atentia ca numarul ingrijorator de romani cu boli respiratorii (faringita, laringita, rinita, viroze respiratorii etc.) ar putea fi cauzat de folosirea necorespunzatoare a instalatiilor de climatizare.

    Dezinfectarea (igienizarea) unui aparat de aer conditionat presupune indepartarea depunerilor urat mirositoare din unitatea interioara. In timpul functionarii, particule fine de praf, fum de tigara sau microorganisme se depun pe radiatorul unitatii interioare si impreuna cu umiditatea ridicata produc un miros puternic de mucegai.

    Pentru indepartarea impuritatilor, unitatea interna se spala partial sau total. In unele cazuri este necesara demontarea unitatii interne. La final se aplica un spray dezinfectant care distruge bacteriile din aparat.

    Pneumonia mortala: Cercetarile au mai demonstrat ca instalatiile de climatizare pot provoca boli cu final letal, asa cum este pneumonia provocata de bacteria Legionella. Pe plan mondial s-au inregistrat numeroase cazuri de decese umane din cauza contaminarii cu Legionella pneumophilia.

    Se impun, cu necesitate, dezinfectia si igienizarea periodica a instalatiilor de aer conditionat si climatizare. Putem preveni boli grave executand dezinfectia echipamentului de climatizare.

    Cum procedam?

    -primul pas este decuplarea echipamentului de la sistemul de electricitate;

    -se ridica capacul frontal si se scot filtrele. Se spala sub jet puternic de apa, se pulverizeaza cu dezinfectant profesional si se lasa la uscat;

    -revenim la unitatea interioara de pe perete. Se pulverizeaza dezinfectantul profesional de-a lungul liniei elementilor radiatorului;

    -se lasa aproximativ 10 minute, timp in care se usuca si filtrele. Picaturile de solutie dezinfectata vor fi eliminate prin furtunul de drenare;

    -se pun filtrele inapoi, se cupleaza echipamentul la reteaua de energie electrica si se poate porni.

    Operatiunea dureaza maxim 10 minute, va scuteste de o serie de eventuale probleme medicale si costa putin. Recomandam efectuarea operatiunilor de dezinfectie minim o data la 6 luni (primavara si toamna).

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro