Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Plosnita de pat - Denumirea de plosnita de pat este data de faptul ca aceste insecte se gasesc de regula, pe saltelele paturilor si pe canapele, dar mai pot fi intalnite si in alte locuri cum ar fi: crapaturi ale peretilor, in spatele tocurilor de usi si ferestre, sub linoleul dezlipit, etc.

    Au marimea de aproximativ 6 mm, nu au aripi, au 6 picioare de culoare ruginie, dar care se se transforma in rosu dupa ce s-au hranit cu sange.

    Modul de hrana - plosnitele de pat isi pot procura hrana de la orice animal cu sange cald. Cea mai cunoscuta tinta a lor sunt oamenii, deoarece, spre deosebire de animalele care au blana, suprafata de piele expusa este mult mai mare si se pot hrani cu usurinta.

    Habitat - plosnitele de pat sunt intalnite de regula in paturi si mici crapaturi.

    Efecte - in timpul in care se hranesc, plosnitele de pat injecteaza pielea gazdei cu saliva lor (acest lucru impiedica formarea cheagurilor de sange) si cu un anestezic ( aceasta impiedica gazda sa simta muscatura si deplasarea).

    Plosnitele de pat nu imprastie boli, dar muscatura lor poate provoca mancarimi si iritatii.

    Preventie

    - nu luati saltele sau mobilier capitonat, care a fost lasat pe strada;

    - verificati daca asternuturile prezinta pete de sange;

    - nu pastrati gentile sau geamantanele pe podea si acoperiti-le cu o folie de plastic;

    - cand va intoarceti dintr-o calatorie, spalati toate hainele (chiar si pe cele care nu au fost purtate), in apa fierbinte, pentru a va asigura ca nici o insecta nu a patruns in garderoba;

    - Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro